• Praktijkinformatie

 • Afspraken over de behandeling

  Na de intake maken we afspraken over de behandeling. Als u uw behandeling wilt declareren in de aanvullende verzekering stellen we een behandelplan op dat we beiden ondertekenen. Dit behandelplan komt in uw dossier, dit is een eis van de ziektekostenverzekeraar. Ook zal u gevraagd worden deel te nemen aan de resultaat meting van de NVPA (de beroepsvereniging) Deze meting is zeer client vriendelijk kost maar een paar minuten en is digitaal in te vullen aan het begin en het eind van de behandeling.
  Klik hier om de vragenlijsten te openen.

 • Vervolg afspraken

  Vervolg afspraken worden soms in een reeks gepland, soms na elke afspraak.
  Hoeveel tijd er tussen de sessies zit is afhankelijk van het therapie proces en gaat in overleg. Ook spreken we af na hoeveel sessies we evalueren.
  Als een afspraak niet door kan gaan wordt u verzocht dit tenminste 24 uur van te voren door te geven, daar anders de gereserveerde tijd in rekening moet worden gebracht.

  U kunt mij altijd per email bereiken: contact@katinkasoemers.nl of telefonisch: 0648058019
  U betaalt per sessie het afgesproken tarief middels het pin apparaat. U krijgt van mij uw Factuur per email. 

 • Klachten

  Mocht u ontevreden zijn over de behandeling of u niet begrepen voelen, bespreek dat dan met mij. In het geval u een klacht wilt indienen verwijs ik u hiervoor naar de geschillencommissie van de SCAG. NVPA lid.nr 103824 RBCZ 214121R AGB:90-049524, 90(o)57925 Geschillen commissie :SCAG:10705 KVK : 59524383